Уред за прикажување ниво на звук JumpY (VoiceToys)

76.900 ден

Дел од оригиналниот систем за говорна терапија VoiceToys, JumpY е уред кој го прикажува нивото на звук или реагира на скоковите на корисниците.

Достапно по нарачка

Димензии: 120 cm x 30 cm
Напојување: DC, 5V, 1A
Тип на конектор: Coaxial, 5.5 mm x 2.5 mm
Поврзување: Безжичен – Wi-Fi, Bluetooth
Куќиште: Алуминиумска рамка, заден дел од шперпласт, излеана акрилна предна страна


Ова е уред кој го прикажува нивото на звук или реагира на скокови на трамболина. Чувствителноста и изворот на активација, било тоа микрофон или трамболина, може да се прилагоди преку мобилната апликација.
Наменет е за визуелна идентификација на нивота на звук и сензоримоторна стимулација. Исто така, доаѓа со JumpYSensor, наменет за откривање на растојание.
Овозможува развивање на груби моторни вештини, визуелно внимание, концентрација и трпение, а со различните комбинации на снузелен светла нуди и релаксација.

Прочитајте повеќе за системот VoiceToys

Нарачајте го целиот сет

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.