Голема говорна точка за на отворено

3.665 ден

Оваа голема точка од 15 см е совршена за на отворено, а може безбедно да се прицврсти на ѕид и е отпорна на временските услови.

Достапно по нарачка

Дијаметар: 15 cm
Висина: 5.5 cm
Времетраење на снимање: 30 секунди


Овој извонреден уред со време на снимање од 30 секунди е одличен за зборување и слушање во сите временски услови.
Звучникот е специјално дизајниран за гласна репродукција на отворено и е идеален за интерактивни игри на отворено, лесно може да се монтира на ѕид, a под проѕирната навлака може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред.
Иако е отпорен на временските услови, се препорачува да се чува на затворено кога не е во употреба.

Овој производ работи со 3 AAA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.