Проекти

ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР
За клиентот Пандев ДОО работевме на девет станови и три канцелариски простори за објект во н. Црниче и за нив се изработени:
 • Целосен објект во 3Д модел
 • Дизајн на мебел
 • Дизајн на ентериер
 • Визуелизација на ентериер од различни перспективи
 • Хипер реалистични рендери од ентериерот
 • Графичко решение од визуелизациите за маркетинг цели
ГРАФИЧКИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА КОНФЕРЕНЦИИ

За Сојузот на специјални едукатори и рехабилитатори на Р. С. Македонија (ССЕР) понудивме целосна поддршка во изведба на Меѓународната научно-стручна конференција на тема „Образование на лицата со попреченост – актуелни состојби и перспективи“

 • Изработка на онлајн форма за пријавување
 • Изработка на дизајн за:
  • Постер
  • Покана
  • Програма
  • Тефтер
  • Банер
  • Зборник
  • Идентификациски картички
  • Сертификат
 • Веб дизајн услуги и изработка на графички материјали за веб страна
 • Техничка поддршка за време на конференција
 • Фотографирање за време на конференција
ДИЗАЈН НА ЛОГО - Bella M

Изработено векторско лого по барање на клиент – Bella M Handmade Jewellery

ИЗРАБОТКА НА WEB ПЛАТФОРМА

Во соработка со Сојузот на специјални едукатори и рехабилитатори на Р. С. Македонија во периодот на Ковид-19 пандемијата се направени две платформи за поддршка на деца и ученици со попреченост.

Ranaintervencija.mk наменета за онлајн индивидуализирана поддршка на деца од 0-6 години.

Eduink.mk наменета за онлајн поддршка на ученици од осново и средно образование.

За платформите беа изработени:

 • Веб страни со кориснички профили (фронт енд)
 • Содржина за веб страните
 • Графички материјали
 • Видео материјали и монтажа на истите
 • Социјални мрежи и маркетинг материјали
 • Промотивни кампањи
ДИЗАЈН НА СЕНЗОРНА СОБА

За потребите на Центарот за рана интервенција и поддршка на родители во Скопје, изработен е дизајн на сензорна соба и 3Д визуелизација на истиот

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.