Услуги

ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕРИ

Модерни ентериери изработени во фотореалистечен квалитет за вашиот стан или работен простор.

ДИЗАЈН НА СЕНЗОРНИ СОБИ

Сензорни соби со најсовремената асистивна технологија погодна за секаков вид на просторија.

ВЕБ-ДИЗАЈН

Дизајн на веб страни за вашата компанија, стартап или здружение.

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Изработка на графички материјали за најразлични потреби.

3D ДИЗАЈН

Дизајн на 3Д модели за 3Д принтање и визуелизација на мебел или продукт.

ВИ ТРЕБА НЕШТО СПЕЦИФИЧНО?

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.