АС-ТЕХ МК

ПРОИЗВОДИ ОД АСИСТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА
Дизајн на ентериери

Совршено решение за просторот кој ќе изгледа елегантно или забавно, гламурозно или минималистички, зависно од потребите и неговата намена.
Ентериерот на вашиот дом или деловен простор е најважната одлука која ќе ја донесете заради нејзината долготрајност.
Наша препорака е тоа да дозволите да го направи нашиот професионален тим за вас.

Дизајн на сензорни соби

Сензорна соба е контролиран простор со алатки за мулти-сеонзорно искуство кое ќе ги поддржи сетилните потреби на секој ученик за успешно да се вклучи во процесот на учење. Нашето искусво и експертиза во ова поле ќе го употребиме за да ви помогнеме во наоѓање на најдобриот пристап во креирање на сензорни соби за потребите на вашиот центар.

Веб-дизајн

Веб-дизајнот на вашата компанија е лицето на вашиот бренд во дигиталниот свет.
Користејќи ја моќта на современата технологија и трендови, Мозаик Про креира веб-страни кои ќе комуницираат со вашите клиенти јасно и убедливо за најважните аспекти од вашиот бизнис.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.