Големо копче (BIGmack)

19.930 ден

Големото копче BIGmack е најпопуларниот уред за генерирање говор посветен на единечна порака, кој овозможува снимање на една порака до 2 минути директно на уредот.

Availability: 1 на залиха (може да се нарача повторно)

Пораки/Нивоа: 1 порака долга до 2 минути / 1 ниво
Време на снимање: 2-мин
Влез со прекинувач: 1
Излез за играчки/апарат/ECU: 1
Површина за активирање: 12.7 cm
Сила на активирање: 85 до 142 g
Тежина со батерија: 439 g
Тип на батерија: 9-волти. Се препорачува да се користи стандардна алкална батерија од 9V со овој уред. Алтернативните батерии може да се состојат од материјали кои не ја распределуваат енергијата на соодветен начин, а кога ќе се инсталираат, некои корисници може да доживеат недоследности.
Поврзување за монтирање: Универзална монтажна плоча


BIGmack е најлесниот и најефективниот начин да се воведе комуникација со една порака до корисникот. Со притискање на големиот обоен врв, корисникот може да пренесе една порака долга до 2 минути.
Лесната употреба и едноставното снимање на нови пораки го прави BIGmack совршен за поднесување барање, учество во активност, правење избор и генерално полесно комуницирање во речиси секое сценарио. Можностите при користење на BIGmack се бескрајни.

Карактеристики:

  • Подобар од кога било дигитален звук, доволно гласен за речиси секое опкружување
  • Снима звук до 2 минути
  • Вклучува црвени, жолти, зелени и сини врвови
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред

Овој производ користи батерја од 9V (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.