Говорни точки – 6 парчиња

6.263 ден

Овој забавен уред снима и репродуцира звук од 10 секунди.

Достапно по нарачка

Дијаметар: 4.5 cm


Одличен ресурс за игри со прашања и одговори со кодирани бои, поттикнува самодоверба кај неволните зборувачи. Овозможуваат гласен и многу јасен излез на звук.
Идеални за градење на вештини за зборување и слушање, овие копчиња за снимање им помагаат на децата да ги доловат нивните мисли, да преземаат пораки и да создаваат имагинативни аудио околини.
Достапни се во пакет од 6 живописни бои: сина, виолетова, црвена, портокалова, зелена и жолта.

Овој производ работи со LR44 батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.