Микрофон со претходно снимена содржина (Easy-Speak)

7.505 ден

Одличен уред за охрабрување на срамежливите – Easi-Speak овозможува снимање, преслушување и уредување на снимките со поврзување на уредот преку блутут на таблет или звучник

Достапно по нарачка

Одличен за охрабрување на неволните зборувачи и поддршка на студентите кои учат нов јазик, Easi-Speak Bluetooth е неопходен за секоја училница. Се поврзува и со iOS и со Android таблети, а апликацијата ќе им овозможи на учениците да ја преслушаат и уредат нивната содржина преку таблетот.

Карактеристики:

  • Се поврзува со таблет за да се слуша и уредува снименото аудио
  • Се поврзува со кој било блутут звучник
  • 4 RGB LED диоди
  • 128 MB меморија и слот за Micro SD картичка
  • 3.5 mm приклучок за слушалки

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.