Копче – прекинувач со кабел (Smoothie)

4.168 ден

Со само 10 mm висина и насочување кон корисникот, ова дискретно ниско копче овозможува многу удобно користење. Копчето – прекинувач Smoothie е достапено како жичен прекинувач со дијаметар од 7.5 cm и 12.5 cm, со индустриски стандарден приклучок од 3,5 mm.

Прекинувачот е исклучително дискретен и низок и е под агол кон корисникот, што значи дека работната површина е само 10 mm над работната маса кога е поставен на најниското ниво. Прекинувачите немаат подлога со рабови, што овозможува неограничен пристап до работната површина.
Корисниците кои не можат да ја потпрат раката на прекинувачот без да го ракуваат, можат да ја потпрат раката на работната маса пред уредот и едноставно да ја „превртат“ кон прекинувачот кога е потребно.

Карактеристики:

  • Работи низ целата област на прекинувачот
  • Наклонет кон корисникот
  • Исклучително низок профил и работна сила
  • Тактилни повратни информации
  • Достапен во четири бои: црвена, жолта, сина, зелена
  • Достапен во две големини: 7.5 cm и 12.5 cm
  • Врвот не може да биде отстранет од корисникот – спречува одвлекување на вниманието (обоените врвови може да се менуваат само со алатки)
  • Може да се монтира преку индустриски стандардни дупки за фиксирање (само Smoothie 125)
Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта

Големина

7.5 cm, 12.5 cm

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.