Мало копче (LITTLEmack)

19.930 ден

Малото копче LITTLEmack е најлесниот и најефективниот начин за комуникација со една порака до корисникот. Овозможува снимање на порака до 2 минути.

Достапно по нарачка

Пораки/Нивоа: 1/0
Време на снимање: 2 мин.
Влез со прекинувач: 1
Излез за играчки/апарат/ECU: 1
Површина за активирање: 6.4 cm
Сила на активирање: 57-85 g
Тежина со батерија: 241 g
Тип на батерија: 9-волти. Се препорачува да се користи стандардна алкална батерија од 9V со овој уред. Алтернативните батерии може да се состојат од материјали кои не ја распределуваат енергијата на соодветен начин, а кога ќе се инсталираат, некои корисници може да доживеат недоследности.
Поврзување за монтирање: Универзална монтажна плоча


LITTLEmack е најлесниот и најефективниот начин да се обезбеди и воведе комуникација со една порака до корисникот. Со притискање на обоениот врв, корисникот може да пренесе една порака долга до 2 минути. Лесното и брзо снимање на нови пораки обезбедува можности за комуникација во речиси секое сценарио, како учество во активности или поставување барања.

Карактеристики:

  • Овозможува комбинирање со играчка или уред што се контролира со прекинувач
  • Подобар од кога било дигитален излез на звук погоден за речиси секоја средина
  • Вклучува црвени, жолти, зелени и сини врвови
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред
  • Облогата со мек допир го прави уредот полесен за држење

Овој производ користи батерја од 9V (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.