Говорна панела со можност за снимање

4.907 ден

Оваа мултифункционална алатка за учење е едноставна за употреба. Децата или наставниците можат да внесат најмногу шест свои слики или зборови, да снимат соодветна порака од 10 секунди за секој панел, а потоа да ги преслушаат со едноставно притискање на копче.
Идеална за закачување на ѕид и совршена за следење на редослед на активности или како визуелен распоред за организирање.

Availability: 2 на залиха (може да се нарача повторно)

Внесете до шест слики или пишани пораки во празните места, снимете порака до 10 секунди за секое од нив, а потоа само притиснете за преслушување! Идеална за закачување на ѕид.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.