Копчиња што зборуваат (TalkingBrix 2) – сет од три

32.354 ден

Сетот копчиња што зборуваат се состои од 3 комуникациски уреди наменети за снимање на една или повеќе пораки.

Достапно по нарачка

Тип на активирање: Притисок
Големина на површината за активирање: Мала (помалку 6.35 cm)
Време на снимање: 10 секунди
Број на локации на пораки: 1
Тежина: 136 g
Поврзување за монтирање: Внатрешен магнет во секој TalkingBrix


TalkingBrix 2 е збир од три комуникациски уреди со една порака кои може да се користат поединечно или да се поврзат за да се создаде комуникациски уред со повеќе пораки. Секој TalkingBrix може да репродуцира порака долга до 10 секунди. Обоениот врв од 4.6 cm на секој TalkingBrix лесно се активира со само 57 g сила. Секој TalkingBrix вклучува вклучува проѕирна навлака под која може да се постави слика или пишана порака. TalkingBrix содржи долготрајна батерија на полнење.
Погоден е за користење во домашна и наставна средина, со еден или повеќе поединци истовремено.

Карактеристики:

  • Висококвалитетен звук погоден за речиси секоја средина
  • Долготрајна батерија на полнење
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.