Штипки за снимање – сет од 6

8.296 ден

Штипките за снимање се достапни во 6 бои, идеални за предавање и репродуцирање на снимени пораки.

Достапно по нарачка

Во сет од 6 различни бои, овие наградувани штипки за снимање не само што се фантастичен додаток во раните години и предшколската возраст, туку се длични за употреба и во основното училиште
Едностави за употреба – со притискање на прекинувачот за „снимање“ и лесно допирање на специјалните контакти може да се сними аудио порака до 10 секунди. За преслушување на пораката, прекинувачот се притиска во „репродукција“ и повторно се допираат контактите. Гласната репродукција на звук е погодна за секој простор, внатре или надвор. Секоја штипка е приближно 10 см, идеална за управување со мали раце.

Секој од производот користи 3 Ag13 батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.