Голема говорна точка со прилагодлив простор за слики

2.045 ден

Овaa говорнa точкa со прилагодлив простор за слики e идеалнa за снимање и преслушување на звук до 45 секунди.

Димензии: 8.5cm x 8.5cm x 2.5cm


Со помош на отстранливата проѕирна навлака, овој говорен уред овозможува вметнување слики, симболи, бројки или букви кои одговараат на снимената порака. Лесен за употреба и за деца со оштетен вид или моторни вештини поради неговата големина, а е идеален за меѓунаставна работа – овозможува снимање и слушање на приказни, игри со прашања и одговори кодирани во боја.

Карактеристики:

  • Снима и репродуцира звук до 45 секунди
  • Може да се користи низ наставната програма

Овој производ користи 3 x AAA батерии (не се вклучени)

Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта, Виолетова, Портокалова

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.