Комуникатор со нивоа (iTalk4)

34.839 ден

Овој комуникатор со нивоа на корисникот му овозможува пристап до четири пораки. Засилениот излез на звук со два звучници обезбедува јасна комуникација во речиси секое опкружување.

Достапно по нарачка

Тип на активирање: Притисок
Големина на површината за активирање: Мала (помалку од 6.35 cm)
Време на снимање: 6 минути
Број на локации на пораки: 4
Тежина: 658 g


iTalk4 со нивоа има 6-минутно време за снимање, со три одделни нивоа и зачувува 12 уникатни пораки во секое време. Со лесното снимање и репродуцирање на пораки, овој уред е најлесен начин да се обезбедат четири опции за комуникација на корисникот.
Секој врв во боја од 6.35 cm е трајно поврзан и вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот врв.
iTalk4 може да работи и со прекинувачи – со поврзување на прекинувач на секој дел може директно да се репродуцираат пораките од тие делови. Со користење на излезите за играчки/апарати, iTalk4 може да се користи како прекинувач за нив со што се додава ново ниво на комуникација и користење.

Карактеристики:

  • Подобар од кога било дигитален звук, доволно гласен за речиси секое опкружување
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред
  • Овозможува комбинирање со играчка или уред што се контролира со прекинувач, додавајќи ново ниво на комуникација.

Овој производ работи со 4 AA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.