Мало копче Чекор-по-Чекор со нивоа (LITTLE Step-by-Step choice with Levels)

27.949 ден

Со малото копче Чекор-по-Чекор со нивоа може да се снимаат секвенци, дневни планови или рецепти, кои потоа може да се преслушаат

Достапно по нарачка

Пораки/Нивоа: Неограничено секвенцијално / 3
Време на снимање: 4 минути
Влез со прекинувач: 1
Излез за играчки/апарат/ECU: 1
Површина за активирање: 6.4 cm
Сила на активирање: 57-85 g
Тежина со батерија: 241 g
Тип на батерија: 9 волти. Се препорачува да се користи стандардна алкална батерија од 9V со овој уред. Алтернативните батерии може да се состојат од материјали кои не ја распределуваат енергијата на соодветен начин, а кога ќе се инсталираат, некои корисници може да доживеат недоследности.


Со брзото и едноставно снимање и преслушување на пораки, овој AAК уред му овозможува на корисникот со посебни потреби брзо да ја избере соодветната порака, без разлика каде во низата пораки е снимена. Со вкупно четири минути време за снимање, речиси и да нема ограничување на бројот на пораки што можете да ги снимате по ниво.
Ова е одлична алатка за одговарање на прашања со повеќекратен избор или за комуникација на желбите меѓу списокот на опции; а бара когнитивни способности за да точно бирање на опциите и самостојна работа.

Карактеристики:

  • Подобар од кога било дигитален излез на звук погоден за речиси секоја средина
  • Вклучува црвени, жолти, зелени и сини врвови
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред
  • Облогата со мек допир го прави уредот полесен за држење

Овој производ користи батерја од 9V (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.