Аудио тастери за комуникација (BIG TalkingBrix) – сет од 3

37.324 ден

Новиот сет тастери BIG TalkingBrix нуди едноставно решение за лесна комуникација со една или повеќе пораки.

Достапно по нарачка

Тип на активирање: Притисок
Сила на активирање: 71 g
Големина на површината за активирање: 8.8 cm
Време на снимање: 10 секунди
Број на локации на пораки: 1 по уред
Тип на батерија: Се полни
Тежина: 162 g по уред


BIG TalkingBrix е збир од три комуникациски уреди со една порака кои може да се користат поединечно или да се поврзат за да се создаде уред за комуникација со повеќе пораки. Секој BIG TalkingBrix може да репродуцира порака долга до 10 секунди.
Обоениот врв 8.6 cm на секој BIG TalkingBrix лесно се активира со само 71 g сила. Секој BIG TalkingBrix вклучува проѕирна навлака под која може да се постави слика или пишана порака.

Карактеристики:

  • Засилен излез на звук со два звучници
  • Заклучувањето на записот го спречува корисникот случајно да избрише порака
  • Лесно се закачува со лента од велкро или со внатрешниот магнет
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред
  • Вклучува интегрирана батерија на полнење. Батеријата има безбедносно исклучување – привремено го оневозможува уредот ако батеријата достигне 45 степени Целзиусови. BIG TalkingBrix ќе продолжи да работи откако температурата на батеријата ќе се намали под 45 степени Целзиусови.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.