А4 подметач со штипка, микрофон и звучник

2.874 ден

Овој едноставен подметач цврсто ја држи хартијата и обезбедува мазна површина за пишување. Контролите на штипката овозможуваат снимање и преслушување на говорни пораки до 40 секунди.

Достапно по нарачка

Овој подметач им овозможува на децата да ги комбинираат своите вештини за цртање, пишување и комуникација, без разлика дали се на училиште или дома, внатре или на отворено. Одличен начин за поддршка на развојот на јазикот во различни области.
Изработен е од издржлива пластика и има функција за снимање која може да трае до 40 секунди. Контролите се лесни за употреба и децата можат да опишат што цртаат во исто време додека цртаат.
Одличен за цртање, пишување и комуникација на разигран и забавен начин.

Овој производ работи со 3 x AAA батерии (не се вклучени).

Боја

Зелена

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.