Виножито фото албуми А5 – сет од 6

30.773 ден

Гледајте, снимајте, слушајте и подобрете ја и организирајте ја комуникацијата, развојот на јазикот и писменоста со овие 6 фотоалбуми во различни бои.

Availability: 1 на залиха (може да се нарача повторно)

Овие фотоалбуми нудат стотици отворени можности за зборување и слушање.
Одличен ресурс за следење на учењето, создавање книги со раскажувачки приказни или за снимање говорни инструкции.

Се испорачуваат во 6 прекрасни бои на виножитото – боите може да се користат заедно со различни теми (на пример зелена за теми од науката) или да помогнат во организирањето на групната работа.

Карактеристики:

  • Сетот содржи 6 фото албуми во различни бои: зелена, виолетова, сина, црвена, портокалова и жолта
  • 15 двострани страници за додавање пишани или снимени пораки: или цртежи и фотографии
  • 30 копчиња за снимање порака од 10 секунди
  • Пакет од 1-30 налепници со броеви на страници за повеќекратна употреба

Секој од овие производи користи 2 x AAA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.