Интерактивна табла

5.133 ден

Ѕидна интерактивна табла отпорна на временски услови која може да се користи внатре или надвор, погодна за прикажување 30 различни предмети, секој со сопствена аудио порака.

Availability: 2 на залиха (може да се нарача повторно)

Димензии: 65cm x 53cm


Ѕидната интерактивна табла е совршен наставен ресурс.
Овозможува ставање картички, предмети или цртежи во преградите на таблата, и снимање на порака до 10 секунди поврзана со предметот во преградата. Пораката може да биде прашање за тоа што има во преградата, одговор на веќе поставено прашање или само опис.
Оваа табла е лесна за користење и за децата и за наставниците. Снимките се прават со едноставно притискање на зеленото копче покрај преградата и снимање во црната кутија на горниот дел. Црната кутија содржи едноставен прекинувач што се движи од снимање во преслушување, што потоа овозможува пораката да се преслуша со повторно притискање на зеленото копче покрај преградата. Секоја преграда има можност за снимање од 10 секунди.

Некои идеи за употреба: математички операции, идентификување форми, азбука, табли со приказни, визуелен распоред, квизови за предмети, табела со емоции, или правила на часовите.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.