Читач на книги (AnyBook 200)

9.651 ден

Со Anybook 200 читачот на книги не само што можете да снимате 200 часа сопствен текст, туку и да го поврзете со вашиот компјутер преку USB-портата.

Достапно по нарачка

Дигиталното пенкало за репродукција на аудио има капацитет за снимање и репродукција од 200 часа, така што нема ограничувања за креативноста. Употребата е едноставна – се поставува налепница на саканиот предмет, се поставува пенкалото над неа и се изговара пораката. Може да се зачуваат најмногу 800 налепници со максимален капацитет за снимање од 200 часа, без разлика дали се снима една реченица или цела страница од книга по налепница. Снимките може да се направат и на компјутер, да се зачуваат или да се префрлат на друго аудио пенкало AnyBook. Звуците и музиката може да се пренесат и од компјутер на пенкало.
Овозможува приклучување на слушалки, може да се монтира штитник од удари и да се закачи ремен за вратот за лесно носење.
Аудио пенкалото AnyBook е исклучително разновдно. На корисникот е да одлучи дали книгите, стиховите или песните се асоцирани со одредена музика, дали на пиктограмите, фотографиите и предметите има соодветна говорна порака; или дури и собите и местата се „обележани“ за полесна аудитивна перцепција.

Карактеристики:

 • Го содржи новиот софтвер „AnyBook Case“ со виртуелна полица за книги
 • Практично архивирање на аудио снимки
 • Лесна инсталација на компјутер
 • Брз пренос на податоци на компјутер или mac преку USB
 • Лесен за користење, дури и без инсталација на софтвер
 • Слушалки и USB конекција
 • Клучеви со позадинско LED осветлување
 • Шипка за прицврстување на ремен за носење
 • Фиксирано крило, така што иглата не се тркала.
 • 200 бели налепници (за репродукција, боење и обележување)
 • 120 специјални налепници со однапред дефинирани звучни ефекти
 • 80 проѕирни налепници (не се препорачува да се лепат на многу мувлосана позадина)
 • 20 командни налепници со команди како почеток, стоп, бришење итн.

Овој производ работи со  2 AAA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.