Аудио-светлечки копчиња со прилагодлив простор за слики

7.957 ден

Аудио-светлечки копчиња за снимање и слушање кои што ги поттикнуваат децата да го снимаат сопствениот глас.

Достапно по нарачка

Димензии: 10 cm ×10 cm
Време на снимање по копче: 60 секунди


Копчињата имаат отстранлива проѕирна навлака во која може да се вметнат фотографии, слики, симболи, бројки, букви, или било какви формулации кои би одговарале со снимената порака на копчето.
Аудио функцијата може да им помогне на децата со оштетен вид и тешкотии во говорот, користејќи ги копчињата за да снимаат вообичаени фрази, инструкции или потсетници кои би им помогнале во текот на денот.
Со притиснување на горниот дел се започнува со снимање на порака, при што копчето ќе стане црвено. По 60 секунди, копчето автоматски ќе стане зелено, што значи дека снимената порака може да биде преслушана.

Сетот содржи 6 аудио-светлечки копчиња.

Секое копче работи со 3 АAA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.