Големо копче Чекор-по-Чекор (BIG Step-by-Step)

27.949 ден

Големото копче Step-by-Step е најлесниот и најефективниот начин за снимање и преслушување на повеќе последователни пораки.

Достапно по нарачка

Пораки/Нивоа: онолку колку што може да се снимат за 4 минути / 3
Време на снимање: 4 минути
Влез со прекинувач: 1
Излез за играчки/апарат/ECU: 1
Површина за активирање: 12.7 cm
Сила на активирање: 85 до 142 g
Тежина со батерија: 439 g
Тип на батерија: 9-волти. Се препорачува да се користи стандардна алкална батерија од 9V со овој уред. Алтернативните батерии може да се состојат од материјали кои не ја распределуваат енергијата на соодветен начин, а кога ќе се инсталираат, некои корисници може да доживеат недоследности.


Ова копче е најлесниот и најефективниот начин за обезбедување последователни пораки до корисникот. Нивоата дозволуваат снимање до три различни групи последователни пораки што можете да се користат во текот на денот – нови секвенци на пораки и преслушување на истите се прават со активирање на големиот обоен врв.
Совршен е за раскажување приказна, читање книга, поставување прашања, броење или кажување шега; а овозможува и комбинирање со играчка или уред што се контролира со прекинувач, додавајќи ново ниво на комуникација.

Карактеристики:

  • Подобар од кога било дигитален излез на звук погоден за речиси секоја средина
  • Вклучува црвени, жолти, зелени и сини врвови
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред
  • Облогата со мек допир го прави уредот полесен за држење
  • Три нивоа на снимање со вкупно четири минути време за снимање на уредот

Овој производ користи батерја од 9V (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.