Уред за визуелна репрезентација на звук SpreadY (VoiceToys)

60.290 ден

Дел од оригиналниот систем за говорна терапија VoiceToys, SpreadY е уред за визуелна репрезентација на распределбата на звук во просторот.

Достапно по нарачка

Димензии: Дијаметар: 12.1 cm, висина 34 cm
Батерија: Li-Ion 18650
Напојување: DC, 5V, 1A
Тип на конектор: Micro USB
Поврзување: Безжичен – Wi-Fi, Bluetooth
Куќиште: PET-G, Акрилна прачка со дијаметар од 2 cm


SpreadY се состои од 5 мултифункционални безжично поврзани прачки во пет различни бои. Примарно се наменети за визуелна репрезентација на распределбата на звук во просторот и реагираат прецизно на нивото на звукот, оставајќи впечаток на ширење на гласот во просторијата. Овозможуваат аудио-визуелен фидбек во 3D простор, помагаат во развивање на фонолошката свест, меморијата и фокусот. Преку мобилната апликација овозможуваат и напредни функции – оригинална мемориска игра и анализа и синтеза на зборови и реченици за логопедска пракса.

Прочитајте повеќе за системот VoiceToys

Нарачајте го целиот сет

 

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.