Вибро-тактилен уред VibeY (VoiceToys)

12.242 ден

Дел од оригиналниот систем за говорна терапија VoiceToys, VibeY е вибротактилен уред кој реагира на интензитетот и висината на звукот со производство на благи светла во различни бои и нежни вибрации.

Димензии: Дијаметар: 12.1 cm, висина 6 cm
Батерија: Li-Ion 18650
Напојување: DC, 5V, 1A
Тип на конектор: Micro USB
Поврзување: Безжичен – Wi-Fi, Bluetooth
Куќиште: PET-G, излеан акрил


Наменет е за вокална стимулација и контрола на тонот и интензитетот на гласот, а чувствителноста може да се контролира преку мобилната апликација.
Овозможува аудио-визуелен и вибро-тактилен фидбек, гласовна контрола со ефект на одложување и силно мотивациско влијание за невербални пациенти.
Достапен е во 5 различни бои – црвена, зелена, сина, жолта и сива.

Прочитајте повеќе за системот VoiceToys

Нарачајте го целиот сет

 

Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта, Сива

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.