Навлака за тастатура (Clevy II)

6.645 ден

Заштитна навлака за Clevy II тастатурата

Достапно по нарачка

Заштитната навлака Clevy ја штити тастатурата Clevy од нечистотија и влага. Навлаката е дизајниран специјално за тастатурата Clevy и е изработена од флексибилен и цврст полиуретан, а се прикачува на тастатурата со леплива лента на дното. Навлаката може лесно да се исчисти и без да мора да се изваде од тастатурата со влажна крпа.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.