Силиконска облога за тастатура DE (Clevy Dyscover) – германски распоред

15.598 ден

Силиконска облога кој уредно се вклопува над Clevy тастатурата со германска азбука

Достапно по нарачка

Clevy Dyscover е специјална силиконска облога за тастатурата Clevy. Поставувањето на Clevy Dyscover над тастатурата Clevy и инсталирањето на софтверот Dyscover создава алатка за едукативна практика за децата кои учат да читаат и пишуваат и за децата со дислексија.
Clevy Dyscover ги заменува нумеричките копчиња со звучни копчиња како што се „eu“, „ei“, „aai“, „ew“ и „oor“. Буквите што одговараат на звукот се појавуваат на екранот по притискање на копчето и звукот доаѓа преку звучниците. Оваа комбинација на гледање и слушање звуци ја стимулира аудитивната обработка.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.