Тастатура QWERTY (LessonBoard)

5.457 ден

Правилното користење на тастатура може да му помогне на секој што може да има когнитивни или физички предизвици што го ограничуваат учењето.

Достапно по нарачка

Димензии: 45.72 cm x 17.78 cm x 5.08 cm
Тежина: 725.75 gr


Компјутерска тастатура со стандардна големина, на која што копчињата се кодирани во бои со цел да се прикаже правилното поставување на прстите, да се намали можноста за создавање лоши навики при користење на тастатура и да се подобри прецизноста и брзината. Правилното користење на тастатура може да помогне на секој кој може да има когнитивни или физички предизвици што го ограничуваат учењето.
Тастатурата е компатибилна со Windows, Mac и Chrome оперативните системи.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.