Помошен сеонзор за движење (GlassOuse 1.3)

67.580 ден

Овој помошен уред користи жироскопски сензор со 9 оски за откривање на движењата на главата. Преку блутут, може брзо и лесно да се поврзе со различни компатибилни уреди.

Достапно по нарачка

Сензорот GlassOuse 1.3 е алтернатива за компјутерски глушец во стил на хибридни очила. Има удобен дизајн, лесен е за користење, а може да се користи 150 часа непрекинато со едно целосно полнење на батеријата.
Користи жироскоп со 9 оски за откривање на движењата на главата, кои потоа се претвораат во сигнали за движење на курсорот на екранот. Способноста за поврзување со различни адаптивни прекинувачи преку приклучокот од 3.5 mm им овозможува на различни групи пациенти да го користат овој уред според нивните потреби.
Може да се поврзе со компјутери, мобилни телефони, таблети и паметни телевизори преку Bluetooth 4.0 и подолу без проблеми, и е компатибилен со Windows, iOS14, iPadOS13, macOS, Linux, Android и Chrome OS.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.