Тастатура US/NL (VisionBoard 2)

8.472 ден

Тастатура која нуди голема предност за луѓето на кои им е болно или тешко да користат традиционална тастатура, со апликации на места како помошни животни заедници, производствени капацитети, специјални образовни институции, дневни центри и домашна употреба.

Availability: 1 на залиха (може да се нарача повторно)

Димензии: 48.26 cm x 17.78 cm x 3.81 cm
Копчиња: 2.54 cm; овални Fn копчиња
Оперативен систем: Windows 98SE, 2000, ME, XP, Vista, MAC OS 10.1.5 и повисоко
Конектор: USB


VisionBoard 2 тастатурата ја подобрува читливоста и го намалува напрегањето на очите со големи квадратни копчиња од 2.54 cm и големи, црни, задебелени букви и бројки на бела основа. Корисниците со слаб вид или функционални ограничувања можат да ги зголемат и подобрат способностите со поголема удобност и контрола.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.