Компјутерско Глувче (Clevy Kids)

2.534 ден

Компјутерски глушец специјално дизајниран за деца. Тој е одличен додаток на останатите производи од Clevy и исто така е погоден за компјутерски корисници со посебни потреби.

Достапно по нарачка

Димензии: 10.1 cm x 5.4 cm x 3.5 cm
Тежина: 80 gr
Поврзување: USB
Должина на кабел: 135 cm


Детскиот глушец Clevy е дизајниран специјално за деца на возраст од 2 до 10 години, а е малку помал од стандардните компјутерски глувчиња, овозможувајќи добра поставеност на детските раце и подобра положба на зглобот.
Трите копчиња на глувчето јасно се разликуваат со нивните контрастни бои. Овој шарен дизајн им олеснува на децата да ги разликуваат копчињата на глувчето: Десното копче на глувчето е црвено; левото копче е сино, а тркалото за лизгање е зелено. Шарениот дизајн исто така ќе го направи користењето на компјутерски глушец помалку застрашувачки, па дури и забавно за работа.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.