Џојстик (BlueLine)

32.590 ден

Компактен десктоп блутут џојстик кој овозможува директно безжично поврзување со кој било компјутер или таблет што има вграден блутут.

Достапно по нарачка

Димензии: 18 cm x 10 cm x 12 cm


Овој џојстик е идеален за поврзување со iPad или iPhone со помош на iOS Assistive Touch за прецизно движење на курсорот без потреба од фини моторни вештини, а овозможува лесно поврзување и со уредите со Android.
BlueLine вклучува три вдлабнати копчиња и два приклучоци за надворешни прекинувачи, од кои сите може индивидуално да се конфигурираат според потребите на корисникот. Уредот поддржува и четири поставки за брзина на курсорот кои корисникот може да ги промени. Другите опции на копчињата вклучуваат лизгање налево и лизгање надесно, кои се идеални за вртење страница, покрај функциите за влечење и заклучување и задржување на кликнување. Сите програмибилни функции се зачувани во меморијата на џојстикот и автоматски се повикуваат секогаш кога се користи џојстикот, без оглед на уредот/компјутерот на кој се користи, што овозможува џојстикот да се конфигурира за одреден корисник без да има потреба од пристап до неговиот специфичен уред/компјутер.
BlueLine џојстикот има вградена литиумска батерија што се полни, која обично дава 15 часа постојана употреба помеѓу полнењата. Во пракса, времето помеѓу полнењето веројатно ќе биде неколку дена, во зависност од употребата. Џојстикот се полни со кабел за полнач кој работи преку кој било USB приклучок и може да продолжи да се користи додека се полни.

Карактеристики:

  • Безжична врска со блутут директно со компјутер или таблет. Совршен за iOS Assistive Touch и Android
  • Вградена литиумска батерија на полнење. Обично дава 15 часа постојана употреба помеѓу полнењата. Автоматски се исклучува кога не се користи за да се зачува батеријата
  • Четири поставки за брзина на курсорот
  • Три вдлабнати копчиња и два приклучоци, може сите индивидуално да се програмираат
  • Цврста конструкција и активирање со лесен допир

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.