Тастатура US (Keys-U-See)

3.904 ден

Тастатура со големи испечатени знаци и букви на копчињата, дизајнирана специјално за оние со состојби кои предизвикуваат оштетување на видот или слаб вид, како што се: макуларна дегенерација, глауком, дијабетична ретинопатија, катаракта, губење на видот поврзано со возраста.

Димензии: 48.5 cm x 17.5 cm x 3 cm
Поврзување: USB, компјутер компатибилен со Windows


Оваа тастатура е специјално дизајнирана за луѓе со слаб вид. Копчињата се лесно препознатливи и при слаба осветленост, а знаците на нив се испечатени во најголемата достапна големина за тастатура, што ја прави одлична за сите што работат во услови на слаба осветленост или се учат да пишуваат на тастатура.

Карактеристики:

  • 8 медиумски копчиња за контрола на музика и видео со еден допир
  • 8 Интернет копчиња за пристап до интернет и е-пошта со еден допир
  • Подобрен распоред со 104 копчиња
  • Висококвалитетен мембрански прекинувач
  • Издржува над 1 милион притискања на копчињата
Боја

Црно-бела, Црно-жолта

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.