Компјутерско глувче со едно копче (ChesterMouse)

2.625 ден

Мал компјутерски глушец без тркало за лизгање, со големина приближно половина од големината на стандарден глушец,. Има едно големо зелено копче кое служи како лев клик.

Достапно по нарачка

Димензии: 8.6 cm x 5.7 cm x 3.2 cm


Ова глувче им помага на младите корисници или на кој било кој штотуку ги научил вештините на глувчето да разбере што прави левото копче на глувчето без страв од отворање менија или погрешни кликови.

Карактеристики:

  • 1 копче (лев клик)
  • 800 dpi Оптичко следење
  • USB со вклучен адаптер за PS/2
  • Компатибилно со Windows 98SE, 2000, ME, XP, Vista, MAC OS 10.1.5 и понови

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.