Точки за следење (HeadMouse Extreme) – 200 парчиња

7.284 ден

Пакетот вклучува 200 заменливи рефлектирачки точки за употреба со HeadMouse Extreme.

Достапно по нарачка

Овие рефлектирачи точки се ситни, флексибилни и тенки како хартија. Се поставуваат на челото или очилата на корисникот кои користи уреди за следење на движења, како што е HeadMouse Extreme.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.