Блутут прекинувач (Blue2) 4та генерација

26.743 ден

Со овој прекинувач можете брзо и лесно да поврзете еден или два прекинувачи на вашиот уред преку блутут конекција.

Достапно по нарачка

Димензии: 8.4 cm x 8.4 cm x 2.7 cm
Сила на активирање: приближно 220 g во центарот на секој прекинувач и приближно 95 g по должината на работ.
Тип на поврзување: безжичен
Фреквенција: 2,4 Ghz
Батерија: Li-ion, се полни
Приклучок за полнење: Micro-USB
Прекинувачи: 2
Површина за активирање: 7 cm x 7 см, секој прекинувач
Тип на прекинувач: Механички
Тип на активирање: Притисок
Влез со прекинувач: 2 x 3.5 mm, моно
Kомпатибилен со: iPad, iPhone или iPod touch со iOS 7 или понова верзија
Лаптоп и десктоп компјутери на Apple со macOS Mavericks 10.9 или понова верзија / Десктоп, лаптоп и таблет компјутери со Windows 10 / Chromebook и Chromeboxes / Телефони со Android што работат со Android 9 или понова верзија. За користење на Blue2 софтвер прилагоден за работа со прекинувачи. iOS 7 или понов, macOS Mavericks 10.9 или понов, а и некои верзии на Android веќе вклучуваат таков софтвер.


Прекинувачот Blue2 му обезбедува на корисникот два влеза на прекинувачи и е компатибилен со повеќето софтвери прилагодени за работа со прекинувачи.
Овозможува контрола на iPad или iPhone, конрола на прекинувач, а со користење на апликации за говор како Proloquo2go преку iPad, овозможува и комуникација во училницата, домот или заедницата.

Карактеристики:

    • Однапред програмиран за употреба со речиси секој софтвер прилагоден за работа со прекинувачи
    • Долготрајна батерија на полнење
    • Два надворешни приклучоци за прекинувачи за употреба на прекинувачи како Jelly Bean, Big Red, Specs или BIG Candy Corn

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.