Прекинувач (Jelly Bean Twist)

6.188 ден

Еден од најпопуларните жичени прекинувачи овозможува аудитивен клик и тактилен фидбек, со површина за активирање од 6,4см и 71g сила за активирање.

Availability: 2 на залиха

Димензии: 8.4 cm x 8.4 cm x 2.7 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: жичен
Должина на кабелот: 183 cm
Тип на активирање: Притисок
Површина за активирање: Дијаметар од 6,4 cm
Сила на активирање: 71 g
Движење пред активирање: 0.0635 cm
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно
Поврзување за монтирање: Брзо подготвена монтажна плоча за помошна технологија


Препознаен како стандард во индустријата, овој познат прекинувач има површина за активирање од 6.4cm и се препорачува за корисници кои можат да пристапат до помала целна област.
Горниот дел може да се замени со боја по избор: црвена, сина, жолта или зелена.
Вклучува и проѕирна навлака под која може да се вметнат слики или пишани пораки, според специфичните потреби, стил или вкус на корисникот.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.