Прекинувач (Big Red)

6.188 ден

Овој голем црвен прекинувач е најдобриот избор за лица со оштетен вид и/или физички пречки за кои е потребна поголема целна област за користење.

Availability: 2 на залиха (може да се нарача повторно)

Димензии: 16.2 cm x 16.2 cm x 3.5 cm
Тип на прекинувач:
Механички
Тип на поврзување: Жичен
Должина на кабелот: 183 cm
Тип на активирање: Притисок
Површина за активирање: дијаметар од 12.7 cm
Сила на активирање: 156 g
Движење пред активирање: 0.1143 cm
Повратни информации: Аудитивен клик, визуелен, тактилен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Големиот црвен прекинувач обезбедува голема површина за активирање од 12.7 cm што се активира со сила од 156 g. Кога е активиран, корисникот доживува тактилни и аудитивни повратни информации. Големиот црвен прекинувач е најдобриот избор за лица со оштетен вид и/или физички попречености за кои е потребна поголема целна област. Вклучува црвени, сини, жолти и зелени заменливи горни делови и проѕирна навлака под која може да се вметнат слики или пишани пораки, според специфичните потреби, стил или вкус на корисникот.

Карактеристики:

  • Изработен од високо издржлива ABS пластика
  • Голема површина за активирање
  • Вклучува четири заменливи преклопни делови во различни бои: црвена, сина, жолта и зелена

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.