Микро Светло Прекинувач

8.929 ден

Се активира со притискање на горниот дел од прекинувачот со многу лесен допир – потребни се само 11.3 g притисок.

Достапно по нарачка

Димензии: 4.6 cm x 2 cm x 2.3 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Жичен
Должина на кабелот: 152 cm
Тип на активирање: Лесен притисок на допир
Сила на активирање: 10 g
Површина за активирање: 4.5 cm x 1.3 cm
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен
Движење пред активирање: 0.7 cm
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Се активира со притискање на горната површина со лесен допир – само 11.3 g притисок. Овозможува тактилни и аудитивни повратни информации и е лесен за монтирање.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.