Предавател и ресивер (Jelly Beamer Twist)

27.292 ден

Овој предавател е безжичен прекинувач кој овозможува сигурен, непосреден пристап до ресиверот. Повеќе прекинувачи може да се користат во иста просторија во исто време, на оддалеченост 10 метри, без пречки.

Достапно по нарачка

[Безжичен Ресивер Beamer]
Димензии: 9.0 cm x 6.8 cm x 2.6 cm
Тип на прекинувач: Ресивер
Тип на поврзување: Безжичен
Повратни информации: Аудитивен клик, Визуелен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно

[Безжичен Предавател Jelly Beamer]
Димензии: 10.0 cm x 8.2 cm x 5.5 cm
Површина за активирање: дијаметар од 6.4 cm
Сила на активирање: 71 g
Патување пред активирање: 0,0381 cm
Тип на поврзување: Безжичен
Тип на активирање: Притисок
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен


Безжичниот Jelly Beamer предавател овозможува сигурен, непосреден пристап до прекинувачот. Повеќе Jelly Beamer предаватели може да се користат во иста просторија во исто време, од оддалеченост од 914.4 cm, без пречки, а вклучува и надворешен приклучок за прекинувач, што овозможува користење на кој било единечен прекинувач.
Безжичниот ресивер (Beamer) функционира исто како традиционален прекинувач, а за користење на овој уред, потребен е предавател

Сетот содржи:

  • Безжичен предавател (Jelly Beamer)
  • Безжичен ресивер (Beamer)
  • Вклучува четири заменливи преклопни делови во различни бои: црвена, сина, жолта и зелена

Секој од овие производи користи по 2 AA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.