Безжичен котролер за играчки (iControl)

19.343 ден

Контролирајте ги играчките и другите апарати кои работат на батерии од вашиот iPad без дополнителни скапи инсталации во просторијата.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0001 Категории ,

Иновативниот iControl овозможува безжично вклучување и исклучувањена играчките со батерии и другите уреди со напојување преку iPad, достапна од App Store.

Приклучената играчка/мал апарат што работи на батерии во iControl може да се контролира преку iPad на следните иновативни начини:

  • Директно – играчката/апаратот се напојува онолку долго колку што корисникот го допира прекинувачот на екранот на iPad, што е одличен начин да се научат методите на причина и последица
  • Заклучување – допрете еднаш за вклучување и повторно за исклучување
  • Временски – Еден допир ја вклучува играчката за период одреден во апликацијата, од само 1 секунда до 250 минути.
  • Соработка – Потребно е секој од двајцата корисници да допрат прекинувач за да се вклучи играчката – одлично за учење социјални вештини и кооперативна игра.
  • Вклучено/Исклучено – Едниот прекинувач ја вклучува играчката, а другиот ја исклучува.

iControl има два приклучоци од 3.5 mm за поврзување на играчките или другите апарати. Апликацијата има многу функции за да ја направи околината за учење забавна и ефективна. Апликацијата може да се скенира и со помош на iOS Switch Control од корисници кои не можат да го користат екранот на допир.

Карактеристики:

  • Два приклучоци од 3,5 мм за да се овозможи поврзување до две играчки или други уреди.
  • Седум контролни режими достапни во апликацијата iClick. Четири режими обезбедуваат независна работа на прекинувачот; три обезбедуваат кооперативна контрола.
  • Работа без пречки до растојание од 18.3 m.
  • Апликацијата iClick е компатибилна со iOS Switch Control за корисници кои не можат да пристапат до екранот на допир.
  • За користење на овој производ потребен е iPad 3, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro или понова верзија.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.