Предавател и ресивер (Big Beamer – Twist)

27.292 ден

Безжичниот Big Beamer Twist овозможува безжична контрола на растојание до 8m. Приемникот може да се контролира со најмногу 8 предаватели.

Достапно по нарачка

[Безжичен Ресивер Beamer]
Димензии: 9.0 cm x 6.8 cm x 2.6 cm
Тип на прекинувач: Ресивер
Тип на поврзување: Безжичен
Повратни информации: Аудитивен клик, Визуелен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно

[Безжично копче со предавател Big Beamer]
Димензии: 16.2 cm x 16.2 cm x 3.5 cm
Површина за активирање: дијаметар од 12.7 cm
Сила на активирање: на средина на уредот – 50 gr / на рабовите на уредот – 100 gr
Движење пред активирање: 0,1143 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Безжичен
Тип на активирање: Притисок
Повратни информации: аудитивен клик, визуелен, тактилен


Едноставен и јасен далечински управувач на сè, од специјализирани играчки до контролирање на паметен телефон преку систем за скенирање.
Вклучениот предавател треба да биде вклучен во влезот со приклучок од 3.5 mm, каде што вообичаено би се поврзал прекинувач.

Сетот содржи:

  • Безжично копче со предавател (Big Beamer)
  • Безжичен Ресивер (Beamer)
  • Вклучува четири заменливи преклопни делови во различни бои: црвена, сина, жолта и зелена

Овие производи користат 2 AAA батерии и 2 АА батерии  (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.