Блутут копче – прекинувач (iSwitch)

17.608 ден

Блутут копче кое овозможува пристап до iOS уреди.

Димензии: 7.8 cm × 7.8 cm × 3 cm
Тежина: 200 gr
Површина за активирање: 7.5 cm
Работи со: iPad, iPad mini, iPod (од трета генерација), iPhone (од iOS 5.0)


iSwitch е многу робустен, флексибилен уред кој овозможува интегралниот прекинувач од 75 mm и до два дополнителни прекинувачи да се поврзат со iPad, iPhone, или која било друга платформа што поддржува Bluetooth конекција.
Секој од прекинувачите може независно да се програмира да биде која било од 24-те достапни функции кои вклучуваат сè што може да е потребно за да се постигне пристап до адаптивно приспособена апликација, пристап до музика или фотографии, или целосна навигација со помош на iOS Switch Control.
Функциите за темпирана репродукција овозможуваат репродукција на музика или видео од 10 или 30 секунди и често се користат како награда откако корисникот ќе заврши вежба или за да се поттикнат неволните корисници да користат вакви прекинувачи.

Карактеристики:

  • Еден вграден прекинувач од 7.5 cm и два приклучоци од 3.5 mm (за поврзување со дополнителни жичени копчиња), секој со можност за подесување
  • Подесувања за темпирана репродукција – репродуцира музика 10 секунди или 30 секунди.
  • 24 претходно програмирани команди на глувчето/тастатурата
  • Литиум-јонска батерија што се полни преку USB кабел.
  • Работен опсег од 20 m
  • Интегралното копче овозможува прикажување или сокривање на тастатурата на екранот во секое време.
  • Функција за рачно исклучување.
  • Функција за рачно исклучување за да се спречи случајно будење при транспорт.
  • Функција за заклучување за да се спречат случајни промени на подесувањата.
Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.