Џојстик – прекинувач (Access Wobble Switch)

12.583 ден

Access Wobble џојстик прекинувачот може да се користи преку неговиот врв или да се активира од било кој друг негов дел.

Достапно по нарачка

Димензија на рачка: 8.9 cm
Тежина: 90 gr
Тип на поврзување: 3,5 mm (прекинувач)


Access Wobble Switch, е џојстик чувствителен на притисок, дизајниран за корисници со тежок физички инвалидитет или повреда на ‘рбетниот мозок. Прекинувачот се активира со притискање на рачката. Рачката има вградена пружина и може да се турка во која било насока за активирање со груби движења, може да се користи како прекинувач за глава или да се активира од кој било дел од телото.
Иако на Access Wobble Switch му треба само мало движење од околу 0,65 cm во која било насока за да работи, пружината овозможува рачката висока 8.9 cm лесно да се помести при непредвидливи движења.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.