Контролна единица за електрични уреди (PowerLink 4)

33.778 ден

PowerLink 4 е идеален за ракување со уреди кои се напојуваат со едно копче, олеснувајќи ја работата во кујната, часовите или било која рачна работа

Достапно по нарачка

Контролната единица PowerLink 4 им овозможува на корисниците на прекинувачи да контролираат до два електрични апарати со единечни прекинувачи. Шест уникатни начини на контрола овозможуваат да се одреди точно како и колку долго ќе се вклучуваат апаратите. PowerLink работи со кој било единечен прекинувач, вклучително и безжичните прекинувачи Big или Jelly Beamer.

Начини на контрола:

 • Директно: Се однесува како традиционален прекинувач
 • Броење: Се однесува како Директно, покажува број на активирања
 • Двоен прекинувач: Се однесува како директно, двата прекинувачи мора да се активираат
 • Временски во секунди: Го вклучува апаратот од 1 до 99 секунди
 • Временски во минути: Го вклучува апаратот од 1 до 99 минути
 • Заклучување: Првото активирање го вклучува апаратот; второто активирање го исклучува

Карактеристики:

 • Лесно поставување со вграден екран и едноставен нов дизајн
 • Моќен пристап со шест начини на контрола
 • Точно програмирање и собирање податоци
 • Флексибилните приклучоци овозможуваат прилагодено позиционирање на најмногу два апарати за независно активирање
 • Безжична технологија која овозможува поврзување со повеќе Big или Jelly Beamer прекинувачи
 • Два влезни приклучоци со прекинувач

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.