Копче – прекинувач со кабел (KajoSoftButton)

10.847 ден

Ова копче е мек прекинувач што може да се користи за пристап до друг прекинувач или за повикување на помошник/медицинско лице/аларм. Работи со кабел.

Достапно по нарачка

Дијаметар: 8 cm
Висина: 2.5 cm
Тежина: 50 g
Должина на кабел: 150 cm
Конектор: 3.5 mm приклучок
Материјал: Полиестер (се пере во машина до 60 °C)
Монтирање: Заштитна игла прикачена со велкро


Активирањето на копчето бара само лесно притискање, а мекиот слој од пена под навлаката овозможува безбедно да се притисне со движење на главата.
Може да се користи како алтернативен метод за аларм за повик или систем за повикување медицинска сестра. Особено може да им користи на луѓето кои не можат да го притиснат копчето на традиционалните предаватели или други далечински управувачи, а може да се користи и за пристап до компјутер и контрола уреди.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.