Копче – прекинувач во форма на плоча (Plate Switch)

8.472 ден

Активирано со најлесниот допир, ова копче прекинувач е ефективен избор на жичан прекинувач за корисници со посебни потреби со ограничена сила и контрола на екстремитетите. Не се препорачува за повратна информација или сензорна употреба.

Достапно по нарачка

Димензии: 8 cm x 8 cm x 0.25 cm
Тип на прекинувач: механички
Тип на поврзување: жичен
Должина на кабелот: 144 cm
Тип на активирање: притисок
Сила на активирање: 114 g
Површина за активирање: 8 cm x 8 cm
Повратни информации: нема
Големина на приклучокот: 3.5 mm, TS/моно
Плоча за монтирање: универзална плоча за монтирање


Ова тенко копче го прави совршено за корисниците кои не можат да ја кренат раката или прстот за да активираат традиционален прекинувач – за активација е потребено благо лизгање на дланката или стапалото над површината за активирање и употреба на благ притисок.

Карактеристики:

  • Дискретно (дебелина 0.25 cm)
  • Запечатената површина штити од влага
  • Вклучува црвени, зелени, жолти, сини и портокалови лепливи облоги

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.