Копче – безжичен прекинувач (KajoSoftButton RF Wireless)

19.617 ден

Ова безжично копче е мек прекинувач што може да се користи за пристап до друг прекинувач или за повикување на помошник/медицинско лице/аларм.

Достапно по нарачка

Дијаметар: 8 cm
Висина: 2.5 cm
Тежина: 50 g
Фреквенција: 868.30 MHz
Батерија: 3V, може да се замени
Материјал: Полиестер (се пере во машина до 60 °C)
Монтирање: Заштитна игла прикачена со велкро


Активирањето на копчето бара само лесно притискање, а мекиот слој од пена под навлаката овозможува безбедно да се притисне со движење на главата.
Може да се користи како алтернативен метод за аларм за повик или систем за повикување медицинска сестра. Особено може да им користи на луѓето кои не можат да го притиснат копчето на традиционалните предаватели или други далечински управувачи, а може да се користи и за пристап до компјутер и контрола уреди.

Овој производ користи 3V батериja (не e вклученa)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.