Копче (Kajo Button KB25)

6.188 ден

Ова копче може да се користи во секоја ситуација која бара пристап со прекинувач. Може да се користи на пр. за контрола на единицата за контрола на животната средина (ECU) или за пристап до компјутер.

Дијаметар: 2.5 cm
Висина: 1.5 cm
Сила на активирање: 100 g / 150 g / 250 g
Должина на кабел: 20 cm / 77 cm / 150 cm
Конектор: 3.5 mm приклучок
Монтирање: 1 винт од 4 mm


KajoButton е чувствителен и издржлив прекинувач за асистивна технологија дизајниран за секојдневна употреба. KajoButton е дизајнирано да издржи напорна употреба и не се направени никакви компромиси со квалитетот на користените компоненти, а монтажните винтови помагаат прекинувачот да биде стабилен во предизвикувачки услови. Прекинувачите KajoButton имаат карактеристични аудитивни и тактилни повратни информации. Горниот дел на копчето може да се прилагоди за да му помогне на корисникот да ја согледа употребата за која е наменето.

Сила на активирање

100 g, 150 g, 250 g

Должина на кабел

20 cm, 77 cm, 150 cm

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.