Безжично копче со предавател (Big Beamer)

15.232 ден

Безжичниот предавател Big Beamer овозможува сигурен, непосреден пристап со прекинувач без мака со кабли.

Достапно по нарачка

Димензии: 16.2 cm x 16.2 cm x 3.5 cm
Површина за активирање: дијаметар од 12.7 cm
Сила на активирање: 156 g
Движење пред активирање: 0,1143 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Безжичен
Тип на активирање: Притисок
Повратни информации: аудитивен клик, визуелен, тактилен


Повеќекратните големи светла може да се користат во иста просторија во исто време, до 914.4 cm без пречки.

Карактеристики:

  • Долго траење на батеријата со вграден режим на мирување
  • Уникатните безжични кодови ја елиминираат вкрстената комуникација помеѓу уредите
  • Опсег од 914.4 cm
  • Потребен е безжичен приемник за работа на уредот
  • Вклучува четири заменливи преклопни делови во различни бои: црвена, сина, жолта и зелена

Овој производ користи 2 AAA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.